Coaching på dit kreative projekt, process og klarhed.

Har du en bog, du vil lave, et fotoprojekt du vil igang med, er du gået i stå kreativt? Trænger du til nye indspark til dit virke og brænde til dit kreative bål? Banker dit livsprojekt på døren og du tør ikke lukke op? Har du lyst til at udtrykke dig med mere sensitivitet, ærlighed og nærvær? Kan du ikke se den røde tråd i dit projekt eller virke?

Email for gratis 20-min konsultation: lone@lonemorch.com. Se mit CV (engelsk) om min baggrund. 

Intense deep-dives er en af mine spids-kompetencer og det vil glæde mig at give dig og dit projekt min fulde opmærksomhed. Du får hele mig og alt hvad jeg har lært og kan. Uanset om du er i begyndelse eller slutningen af et projekt kan jeg træde ind, som din liaison, muse, støtte.

Som forfatter, fotograf, speaker og ejer af eget kreativt firma i mange år kender jeg den kreative process ind og ud med alle dens opture og nedture. Jeg kommer med den praktiske 'nuts & bolts' projekterfaring fra forskellige faglige områder som organisatorisk og community udvikling, uddannelse og iværksætteri, film og digital storytelling, skrivning og bogudgivelse, PR og personlige ledelses-coaching. Dertil har jeg intimt kendskab til den indre (emotionelle og spirituelle) del af den kreative proces. og kan støtte dig i at arbejde med din intuition og skaberkraft såvel som med dine indre barrier og kreative knuder.

Jeg kan hjælpe dig med at finde dit særlige udtryk og stemme, få klarhed over dine kreative proces og formulere den røde tråd i dit projekt. Jeg kan hjælpe dig med at skabe et overblik / landkort over dit projekts infrastruktur og forløb, skabe en strategiske plan, udarbejde en fundraising og presseplan mv. Ønsker du hands-on hjælp med projektstyring og udarbejdelse af indhold er dette også muligt. Få et tilbud. 

Jeg har plads til få private og professionelle kunder om året. Afhængigt af dit projekt eller din situation, kan vi arbejde på foreskellige måder. Min timeløn er 900 kr i timen. Derudover tilbyder jeg:

3-timers Walk & Talk session: 2400 DKK ex. moms - (Indendørs også muligt). 

Weekend Deep-Dive:  10.000 DKK ex. moms - (evt. mad, husly, transport extra)

12 ugers Coaching 12.000 DKK ex. moms (6 x 45 min skype sessions, ca. 6 timers review af dit materiale med feedback, ugentlige email check-in support) 

Handling skaber forvandling. Når jeg kender til dine behov, drømme og mål, skræddersyer jeg din session eller dit program derefter. Lad os løsne dine kreative knuder, frigøre din skaberkraft og sat dig på vejen mod målet.

Email for mere information: lone@lonemorch.com

 

"At Lone er i stand til at bruge kameraet som et spejl for sjælen er allerede kendt og offentlig fejret, men hun er også exceptionel til at bruge hendes dybe tilstedeværelse til at holde et kærligt rum, hvori din essentielle skønhed og udfordringer kan blive eksponeret og undersøgt. Jeg har endnu ikke oplevet at blive set gennem Lones kamera, men jeg er blevet velsignet at hendes intense blik og hjælp til at se mig selv, mit væsen i helt nyt lys – og det er føltes meget nøgent end nøgenheden selv. Udover Lones stærke sort hvide billeder er hendes sande genius evnen til at kaste lys over livets mange subtile grå nuancer! –Dr. David Martin, Founder af M•CAM, Inc., Breathing Enterprise + the award-winning film Future Dreaming. 

"Med hendes ord og øjne skaber Lone verdener vi alle sammen drømmer om at leve i, og kalder på vores indre eventyrer til at favne livets vidunderlige nuancer og paradokser. Hun giver os mod til at blive helte og heltinder i vores egne liv. Og frigøre os fra historier og kasser som holder os fanget og ude af stand til at leve, elske og udtrykke os selv, frit, autentisk. Gennem kunst, kærlighed og sandhed evner hun at se og oversætte håbet om en smukkere, mere levende verden – for den enkelte og for os alle – til noget konkret, synligt, værdigt." –Kristine Skjoldborg Stammer