KunstFoto af og til dig.

Oplevelser der heler, forvandler og inspirerer

Kunstfoto til kvinder, mænd, par, familier, gravide, professionalle og kreative der har brug for en ny visuel fortælling, ønsker at blive set i nyt lys eller markere livets transitioner og milestene med et personligt og elegant vidnesbyrd.

Sammen går vi på opdagelse i dit univers og fanger alt det som er smukt, kraftfyldt og unikt ved dig i naturligt og kunstnerisk lys. Ingen er den samme; din session er skræddersyet til dig, dine behov og drømme. Vi arbejder intuitivt og eksperimenterende – der er nærvær, leg, spontanitet og magi. Kort sagt: vi laver kunst af og for dig. 

Kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan skabe sammen. 

Andre Siger >>

Lad os gå på opdagelse sammen. Ring og få et tilbud. 

Din oplevelse består af:

Forberedelsen: briefing, lærer hinanden at kende, ide og vision, stil og jeg forbereder dig på oplevelsen med masser af tips og inspirationer, mv. 

Planlægning: vi planlægger din session, finder det eller de perfekte steder, tøj og ting vi skal bruge, make up og styling, mv.

Fotograferingen: vi kaster os ud i det, leger, eksperimintere, prøver af, og finder ind til dig og din skønhed og mange facetter. Afslappet, ingen stress, ud af hovedet ind i kroppen, og masser af nærvær. Vi fotograferer hos dig, i dit private hjem, udendørs eller lånte eller lejede lokaler alt efter hvad du resonere med og tænder på. 

Opfølgning: Du får dine billeder, vi vælger ud til album, dine vægge, din website, bog mv. og jeg sørger for at du får den fineste kvalitetet. 

Du kan vælge mellem digitale og film billeder. Jeg tilbyder forskellige album og præsentationsboks og prints i diverse størrelser i lækkert kunst papir og kanvas mv. Indramning også en mulighed. 

Lad os tage en snak og skabe din drøm.  

Populære Pakker

Sanselighed og Selv-opdagelse

Træd ind i din fantasi og fyr op under din sensualitet, kreativitet, kvindelighed og kraft - det er et skønt sted at leve og udtrykke fra. Siden 2004 har jeg hjulpet hundredvis af kvinder med at finde selvværd, styrke og frigørelse foran mit kamera.Nu er det din tur.

Vi kan fotografere både det naturlig og det fantasifulde, og bevæge os fra det rå og upolerede til det mere elegante og raffinerede. Uanset om du ønsker at fejre dig selv eller transformere dit selv-image, så udfolder vi din femininitet og fanger dig i dit eget lys. Vi henter inspiration fra dine ideer, drømme, livstemaer, symboler, arketyper og mere. Tænk på det som et kreativt rite of passage eller ritual. Besøg også Lolo's Boudoir for den ultimative feminine oplevelse. 

 

Ny Familie Fødes; Gravid, Baby, familie 

Graviditet sætter en proces igang. Der skal fødes et forældrepar og skabes en grobund for en ny generation. Livet for nye øjne, alt skal redefineres, opbygges, forandres og sættes i spil. Lad os sætter ord og visioner på og lave skabet et smukt, følelsesfuldt fotografisk vidnesbyrd før og eventuelt efter - og forevige denne særlige og flygtige oplevelse. 

 

Romantisk Time-Out For Kærester

En chance til at genopfriske og fange romancen, nærheden og kærligheden mellem jer i en kunstnerisk portrætserie. Vi henter inspiration fra alt ved jeres forhold - minder, sjove situationer, karaktertræk, roller og polariteter. Det er sjovt, frigørende og bestemt ikke jeres normale parfotos. 

 

Ny Vision, Ny Identitet, Ny Fortælling, Om Dig

Du er visionær, kreative, måske selvstændig og trænger til at forny din visuelle image og identitet. Jeg hjælper dig med at oversætte dine ideer og nye fortælling til et en indbydende vision, som du kan træde ind i.  Vi skaber en blanding af stemningsbilleder og portrætter, der viser forskellige facetter af din personalighed og det du ønsker at udtrykke. Vi fotograferer typisk flere steder, både inde og ude, og du har mulighed for at arbejde med forskellige looks.  

Se Portfolio for masser af inspiration. 

Klar til dit eget Foto Eventyr? 

Lone er ikke bare en fotograf, hun er en dedikeret kunstner med en stor mission: hun ønsker at frigøre folk fra de kunstige låg vi lægger på os selv. Hun har lavet et ekstraordinært stykke arbejde med hendes skønne, dybe og sensuelle bog, Unveiled. Og hun er en kvinde der er værd at følge: hun vil uden tvivl fortsætte med at overraske os, vise os, minde os og elske os med sit kamera, sine ord, sin energi og visdom. Jeg havde det privilegie at arbejde med hende, og jeg er først lige begyndt at forstå hvad en play date med hende bringer med sig. Mine varmeste anbefalinger. ~ Kirsten Stendevad forfatter, speaker and 21st century leadership mentor.

sophira

Lone er en kreativ og meget dygtig fotograf, der evner at fange din essens på smukkeste vis. Hvem er du? Hvorfor er du her? Hvad længes du efter at bidrage med? Har du en vision og har brug for hjælp til at "vokse ind i den", vil jeg anbefale dig at booke Lone til at forevige dit inderste udtryk. Jeg havde en skøn dag med Lone og fik så mange forskellige billeder, som på alle måder viser den version af mig, som jeg ønsker at styrke og vise verden meget mere af. Billederne hjalp mig til at gå vejen og udleve min vision. Mit ultimative mål er at leve indefra-ud; det kan synes ulogisk, at det hjælper at få et blik udefra-ind, men det er ikke desto mindre min erfaring med Lone. ~ Sophira Carolina

Normalt bryder jeg mig ikke om billeder af mig selv men lige netop med Lone's billeder er der lagt an på, at du i processen lærer at finde og elske din kvindelighed. Med deller og rynker og hvad nu vi har. Vi har hver især vores eget udtryk, vores egne 'hemmeligheder' og vores eget univers fuld af feminin ynde og sensualtet, uagtet udseende. Det formår Lone at få frem i hendes billeder. ~ Jette Videbæk

Og sikke et vidunderligt projekt. Stærke fotos, som fremstiller kvindekroppen på en måde, vi sjældent ser, og som efterlader én med en masse følelser. Når skamfuldheden over det normale er helt væk er kroppen så smuk og vidunderlig, og den kan begynde at sanse og blive sanset. Wow. –Camilla Stockmann, journalist Politken