Coaching på dit kreative projekt, process og klarhed.

Har du en bog, du vil skrive, et fotoprojekt du vil igang med, er du gået i stå kreativt? Trænger du til nye indspark til dit virke og brænde til dit kreative bål? Står dit livsprojekt og banker på døren og du tør ikke lukke op? Har du lyst til at udtrykke dig med mere sensitivitet, ærlighed og nærvær? Kan du ikke se den røde tråd i dit projekt eller virke?

Så kan jeg hjælpe dig. 

Intense deep-dives er ikke blot en af mine spids-kompetencer, men også den mest givende måde for mig at give af mig selv på. Du får hele mig og alt hvad jeg har lært og kan. Uanset om du er i begyndelse eller slutningen af et projekt kan jeg træde ind, som din allierede, tovholder, støtte.

Se mit CV (engelsk) for mere om min baggrund og konkrete erfaringer. 

Som forfatter, fotograf, speaker og ejer af eget kreativt firma i mange år kender jeg den kreative process ind og ud med alle dens opture og nedture. Jeg kommer både med praktiske 'nuts & bolts' erfaring og dybe indsigt i den indre (emotionelle og spirituelle) kreative proces. Vi arbejder med din intuition, kreative skaberkraft og dit autentiske udtryk, såvel som med projekt-redskaber, barrier og knude kung fu, formulering af den røde tråd i dit project og virke, samt nænsom nærme os essensen af dit særlige udtryk, din særlige stemme. 

Jeg arbejder med kreative som er dedikerede til sit dybeste arbejde og har plads til få kunder om året. Afhængigt af dit projekt eller din situation, kan vi arbejde på 3 foreskellige måder:

3-timers Walk, Talk & Tea session: 2000 DKK ex. moms

Weekend Deep-Dive: 8.500 DKK ex. moms (evt. mad, husly, transport extra)

3-months Intens Støtte 12.000 DKK ex. moms

(6 x 60 min skype sessions, 6 hrs of material review, weekly email check-ins / support ) 

Hvad har du brug for? Lad os finde ud af om vi er et godt match? 

Email for gratis 20-min konsultation: lone@lonemorch.com

Når jeg kender til dine behov, drømme og mål, skræddersyer jeg din session eller program derefter. 

 

"...At Lone er i stand til at bruge kameraet som et spejl for sjælen er allerede kendt og offentlig fejret, men hun er også exceptionel til at bruge hendes dybe tilstedeværelse til at holde et kærligt rum, hvori din essentielle skønhed og udfordringer kan blive eksponeret og undersøgt. Jeg har endnu ikke oplevet at blive set gennem Lones kamera, men jeg er blevet velsignet at hendes intense blik og hjælp til at se mig selv, mit væsen i helt nyt lys – og det er føltes meget nøgent end nøgenheden selv. Udover Lones stærke sort hvide billeder er hendes sande genius evnen til at kaste lys over livets mange subtile grå nuancer! –Dr. David Martin, Founder af M•CAM, Inc., Breathing Enterprise + the award-winning film Future Dreaming. 

"Med hendes ord og øjne skaber Lone verdener vi alle sammen drømmer om at leve i, og kalder på vores indre eventyrer til at favne livets vidunderlige nuancer og paradokser. Hun giver os mod til at blive helte og heltinder i vores egne liv. Og frigøre os fra historier og kasser som holder os fanget og ude af stand til at leve, elske og udtrykke os selv, frit, autentisk. Gennem kunst, kærlighed og sandhed evner hun at se og oversætte håbet om en smukkere, mere levende verden – for den enkelte og for os alle – til noget konkret, synligt, værdigt." –Kristine Skjoldborg Stammer