et moderne rite of passage 

Din Rejse Begynder Her...

Jeg tilbyder kreative fotosessions, skrive workshops og personlig mentorforløb for at hjælpe dig med at komme i kontakt med din fantasi, finde din stemme, fortælle din historie og markere livets overgange på en personlig og meningsfyldt facon. 

Vi starter med nysgerrighed, tillid og sans for eventyret. For mig er det 'holy work' - fordi det kræver mod og villighed at sig åbne op for sin højere/dybere inspiration og hvad der opstår i kreativitetens uvisse terræn. 

Et kreativt rite giver dig mulighed for at træde over tærsklen til de uvisse og reflektere over det som var, det som er ved at tage form, både indeni og udenpå.  

Mange oplever og bruger mine fotosessions, mentorforløb og workshops som et overgangsritual, hvorved de kan fejre eller markere livets transitioner og tærskler, fortælle en ny historie og skabe et smukt og personligt vidnesbyrd.

Det kan du også vælge at gøre. Jeg her her for at hjælpe dig med at skabe dit helt eget ritual, din helt egen unikke rejse. 

Kreativiteten er Fasttrack til Udvikling, Indsigt og Vitalitet

Ved at sætte hænder, hjerter, sjæl og krop i spil får vi kontakt til vores indre univers af symboler, følelser og fantasi. Det er her potentialet lever, det uventede og magiske opstår. 

Det kræver mod at åbne døren til det usynlige, det guddommelige og fantasifulde indre landskab. En ny rejse begynder. Og det vil helt sikkert få pulsen til at stige, give varme i kinderne, og sætte gang i din vitalitet og energi. 

Måske oplever du healing og helhed, måske får du kontakt til din kropslige visdom, måske finder du din stemme, blive synlig for dig selv og din verden, skaber et stykke kunst, skriver den bog, forfølger en gammel drøm, og begynder, trin for trin, at skabe et liv der passer til dig, nu. Meget kan ske når vi sætter os selv stævne. 

Visioner, Myter, Metaforer, Arketyper, Helte og Holy Grails

Vi arbejder særligt med fortællingens kunst og kraft - i ord, billeder og tale. Helterejsens struktur og elementer bruger vi til at forstå fortællingens essens, vores liv og transitioner, og de mange prøvelser den kreative proces byder på. 

Vi fortæller historier, skaber myter og bruger metaforer, fordi de hjælper os til at finde mening, skifte perspektiv, og se nye muligheder. Historier kan både hele, transformere og give identitet og de kan optrævle gamle ideer og udfolde nye facetter i os. Historier er ikke statiske. Det er levende, og bevæger sig. Som os. 

Kom blot ind i denne lidt mere sanselige og følsomme verden. 

Din muse venter dig... 

Er du klar til en frigørende rejse? 

  • Find din indre adventurer og sæt dit eventyrlige liv fri? 
  • Drop de forældede narrative og skab en mere ekspansive fortælling? 
  • Spind din røde tråd og opdag dit livs metaforer, myter, helte og holy grail
  • Skab en frisk vision og billeder, bliv synlig for dig selv og din verden?  
  • Giv dig selv lov til at at forandre dig og ville noget andet i dit liv? 
  • Få ny energi og frihed til at gå efter dine drømme?
  • Slip den utæmmede, sanselige kvinde indeni løs og se hvad der sker?

Uanset om du ønsker at fotografere med mig, indgå i et personligt (kreativt) forløb eller deltage i workshops eller en salon serie, vil jeg støtte dig og din proces. 

Nysgerrig? Kontakt mig her.  

 

“There is a vitality, a life force, an energy, a quickening that is translated through you into action, and because there is only one of you in all time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and will be lost.” ― Martha Graham