Hej, jeg er Lone. Jeg er forfatter, fotograf og foredragsholder. Jeg fremtryller, indfanger og formidler om menneskets rejse og erfaring - særligt den kvindelige – i ord, billeder, oplevelser og film.

Jeg er også en eventyrer, og lever for rejsen, opdagelsen og fortællingen, som den udfolder sig undervejs, og altid med et touch af af frihed. Jeg bruger fortællingens kraft og kunsten at se som en måde at belyse, frigøre og måske bare hjælpe os til at se tingene lidt anderledes. 

Jeg er interesseret i identitet - det som former os, giver os mening, det vi høre til og holder 'sacred', hvordan vi forandre os og lader os selv elske det, vi elsker. Jeg er passioneret omkring (kvindelig) autonomi og hvordan vi forbliver nærværende, vågne og frie i en frygtsom, fragmenteret verden.

Jeg er ikke så interesseret i et mainstream, formularisk liv eller de polerede success billeder promoveret i medierne. Jeg er mere interesseret i det, der lever under overfladen og har hjerte. Hvem vi er, når vi dropper den populære storyline og begynder at lytte til den, der findes nedenunder. Ærligt. Ægte. Uden noget at forsvare. 

Det er i vores fantasi, kreativitet og kærlighed, alle de ting der gør os menneskelige, at mulighederne findes. Der vil jeg gerne møde dig og håber at du inspireres til at sætte dine egne ord, visioner og livsvej fri. 

Lidt om min baggrund: 

Jeg født i Danmark, og har rejst verden over og boet i London, Nepal og de seneste 16 år i San Francisco – et liv der har givet mig en dyb personlig frihed og forståelse for kulturens indflydelse på især kvinders identitet og muligheder. 

Jeg er uddannet Cand. Scient. Adm. ved Aalborg Universitet og har været projekt ansat ved CARE Nepal, team manager ved Kaospiloterne samt partner/producer i Ideagarden i San Francisco. Senest har jeg som projektkoordinator og konsulent hjulpet Secret Hotel, et performance teater i Danmark, gennem en transition. Jeg holder af at (sam)arbejde med forskellige projekter; det inspirerer, holder mig til ilden og giver mulighed for at være i berøring med andre dele af verden/tilværelsen. 

I 2004 åbnede jeg Lolo’s Boudoir i San Francisco, et kreativt frirum for kvinders fotografiske selv-opdagelse. Siden har jeg fotograferet godt 1000 kvinder i alle aldre og stadier af livet i både USA, Danmark og Europa.

InStyle, People’s Magazine, Cosmopolitan, San Francisco Chronicle, The Huffington Post, Professional Photographer, The Examiner, 7x7 og danske blade og aviser som Femina, Nova, Politiken, Kiwi, Q, Primetime Women, B.T. etc. har vist mine billeder og skrevet om mit fotografiske arbejde med kvinder.

Mine egne essays er udgivet af bl.a. Huffington Post, San Francisco Chronicle, Magical Blend, Bella Mia, og antologier som Nothing But the Truth So Help Me God, To Nepal With Love, Mothers-in-Laws Do Everything Wrong. I Danmark har jeg skrevet for bl.a. Nova, Samvirke, Nyt Aspekt og Kirsten Seidenfaden’s bog Det Levende Parforhold.

I 2012 udgav jeg min prisbelønnede selvbiografi Seeing Red: A Woman’s Quest for Truth, Power and the Sacred (She Writes Press). Den fortæller om min personlige rejse til indre frihed og tager dig med på pilgrimsrejse til et helligt bjerg i Tibet, gennem ægteskab i San Francisco og ind i favnen på Kali i Kathmandu.

Andre ting om mig: jeg har besteget bjerge, raftet store floder og skovlet min bil ud af mudderet i Nepal. Jeg er gammel nok til at have rejst i verden før internet og smart phones og det er jeg meget taknemmelig for. Engang blev jeg gift at Elvis i Las Vegas. Jeg har en harmonika, jeg ville ønske jeg kunne spille på. Jeg er romantisk og elsker overraskelser. Dans er min bøn. Paris min frelse. Naturen, dybe samtaler og god mad nærer mig. Jeg er dedikeret til rejsen i livet, og musen, hvor end den tager mig hen. Jeg har noget med gamle biler. Mit hjerte banker for en mere frigjort, retfærdig og skøn verden.  

lonemorch-EB.jpg

Hvad mon du har lyst til ?

Jeg tilbyder kunstfotos og fotografering, foredrag og story-work konsulting på personlige og professionelles fortællinger, projekter og den kreative proces. Indimellem laver jeg også workshops og holder saloner.

Har du lyst til at følge med skriv dig op til nyhedsbreve nedenfor. Det er på engelsk, så sig til hvis du har brug for oversættelse. 

Find fotos i gallerierne, inspiration på bloggen, og besøg Lolo's Boudoir her. Har du lyst til at arbejde med mig, skriv her 

lone signature.jpg

Jeg glæder mig til at gå på opdagelse sammen...