Projekt Rådgivning & Assistance A - Z 

Jeg er visionær projektmager og formidler med 25 erfaring i projektudvikling inden for organisatorisk og programudvikling, uddannelse og personlige coaching, stifte egen virksomhed, storytelling, video produktion og skrive og udgive bøger.

Iblandt mine egne projekter kan jeg lide at holde mig til ilden, udvide min horisont og indgå i dynamiske samarbejder med andre, derfor tilbyder jeg freelance projekt rådgivning og assistance til udvalgte muligheder. 

Jeg er vandt til at udvikle koncepter og programmer – egne og sammen med andre –    og pitche og gennemføre dem. Som selvstændig har jeg stået for branding, website, marketing, PR, kundeservice, fundraising, videoproduktion fra a - z, bog skrivning og udgivelse mv. Kvalitet og integritet er centrale værdier for mit virke.

Min international baggrund giver mig en stor kontaktflade med forskellige erfaringer, (sub)kulturer og faglige kontekster at trække på. Jeg er godt til at kommunikere og bygge bro mellem kulturer, fagområder og diverse aktører og kunder. 

Jeg har naturligt øje for helheden, samtidig med at jeg eksekvere på de daglige opgaver og får tingene til at ske. Jeg kan li' at lære, arbejde tværsfagligt og er vant til at skabe adhoc teams af talenter og faglige expertise til et givent projekt. 

 

Projekt og opgave Eksempler:

Forfatter og formidler

Jeg har altid skrevet og formidlet ideer og historier i tekst, tale, billeder, video og        udstillinger. I 2012 udgav jeg mit memoir, Seeing Red, i 2012 (SWP). Min nye bog        Unveiled er klar til udgivelse. Jeg har samarbejdet med redaktører, designere, forlag, film folk, pressen, har produceret video trailere, holdt foredrag, stået for markedsføring / PR. Mine artikler og bøger har fået priser og fine anmeldelser.

Jeg har således kendskab til bog- og forlagsbranchen i USA og DK og været aktiv i San Francisco’s litterære miljø siden 2000. Jeg hjalp med at opbygge Left Coast Writers Association, bla. ved at lave forfatter-events.

Stifter og fotograf, Lolo’s Boudoir

Siden jeg stiftede Lolo's Boudoir i 2004 har jeg haft godt 1000 kunder i biksen. I løbet af få år blev det den mest eftertragtede fotostudie for kvinder i San Francisco. Jeg stod for koncept, web og studie design, management, markedsføring, udstillinger, adhoc ansættelse af medarbejdere mv. Pressen har skrevet en del om mit arbejde i både USA og DK. Er den foretrukne private fotograf for kunstere som Robin Williams, Susan Schneider, Mort Sahl, Mike Dirnt, Shana Morrison, mv

Pilgrimsrejser, Retreats, Workshops

Udviklede og eksekverede i samarbejde med to andre fra henholdsvis USA og New Zealand en uges retreat Dropping the Veil for kvinder i Frankrig i 2013. 

Skabte og afholdte Crossing the Threshold retreat for kvinder i Colerado på bestilling.

Udviklede og skabte et online og live empowerment forløb for kvinder bestående at video, audio filer og pdf dokumenter i forbindelse med udgivelsen af min bog Seeing Red, 2012. 

Planlagde og ledede en gruppe af pilgrimsrejsende fra hele verden på en månedslang tur til det hellige bjerg Mt Kailas langt ude i det vestlige Tibet i 1999.

Ejer og producer, Ideagarden

Producerede korte dokumentarfilm, informercials and mixed-media installationer. Jeg var ansvarlig for kunderelationer, projektudvikling, story treatment, planlægning, fund-raising, licensing og klipning. Jeg udviklede bla. projekter med World Space, UNICEF, California Conservation Core, The Natural Step og Nobel Peace Laureates Foundation, Creative Visions ved Cathy Eldon, og rejste penge til pilotprojekter. 

Team Manager og Coach, Kaospiloterne, San Francisco

Ansvarlig for udvikling og eksekvering af uddannelses-program og daglige ledelse af   skolen’s outpost. Jeg arrangerede workshops, foredrag, virksomhedsbesøg og stod for   den personlige og faglige coaching af de studerende.

Lancerede Uffe Elbæk’s bog, Kaospilot A-Z i 2003, i DK: pressemeddelser og       sikrede boganmeldelser ved blade, aviser, radio og TV.

Research af trends, muligheder og netværk i udvalgte lande for afgøre hvilket sted ville være bedst for at stifte en outpost i Asien, valget faldt på Vietnam.

Development Associate, CARE International i Nepal

Stod for forbedring af CARE’s evalueringssystem og gøre lokale organisationer        bæredygtige. Jeg udviklede blandt andet en deltagerbaseret metode, the Spider        Model, som jeg testede med grupper, skrev how-to manuel og underviste projekt        teams i at bruge. Den benyttes i CARE og andre NGO’er idag

Jeg var bestyrelsesmedlem i Mellemfolkeligt Samvirke / MS Nepal i 2 år og deltog i programudvikling og impact assessments, samt diverse tvær-kulturelle kurser. 

Cand. Scient. Adm. Aalborg Universitet, 1987-1994

Politik, Organisation og Forandring. Studiet var baseret på projektledelse A -Z. Jeg arrangede praktikophold ved den danske ambassade i Nepal i 1992 og deltog i evalueringen af danske demokrati-aktiviteter foretaget af lokalt konsulentfirma.    

 

Hvad kan jeg tilbyde? 

  • Projekt and program udvikling, research, strategi, planlægning og implementering og follow up. 
  • Bog / Film / Projekt proposals og treatments. 
  • Bogudgivelse A - Z. 
  • Storytelling og content creation og kuration, i ord, billeder og video.
  • Udvikling, planlægning og facilitering af programmer, workshops, events.
  • Tværkultural kommunikation og samarbejde, team management, bygge bro mellem aktører, faggrupper og industrier, og skabe alliancer og netværk.
  • Koncept, branding, web design, look + feel.
  • Forstår sociale medier, PR og kontakt to presse, radio og TV.
  • Finger på pulsen af kulturelle trends, samfundskontekst og kreative bevægelser.

Jeg kan lide at gå ind i et projekt, skabe nye samarbejder og opnå fantastiske resultater. Skriv eller ring med dit projekt og behov og lad os se hvad vi kan sammen. 

Get in touch >>