Nye tilbud undervejs, stay tuned …

Stories in motion

Det starter med længsel, en impuls, et skridt...

Vores verden og tilværelser er formet af fortællinger. Historier former, rører, provokerer, inspirerer
og transformerer os. De samler os, og hjælper os til at skabe mening, rodfæste og nye indsigter. 
De kan udfolde verdener og bygge bro mellem det indre og ydre, selvet og samfundet, fortid og fremtid.
Fortællinger giver stemme til det usete, usikre, og hemmelige. De kan afgrænse og frigøre.
Hvad er din historie? 

Når du sætter din sjæl i bevægelse finder du dine vitale ord, visioner og vej. 

* .  * .  *

Har du en fortælling, du skal give form, en bog du vil skrive, et fotoprojekt du drømmer om at skabe? Skal du præsentere eller holde en tale? Trænger du til nye indspark til dit virke og brænde til dit kreative bål? Banker dit livsprojekt på døren og du tør ikke lukke op? Har du lyst til at udtrykke dig med mere sensitivitet, ærlighed og nærvær? Kan du ikke se den røde tråd i dit projekt eller virke? Har du brug for nye måder at se din forretning eller organisation på? 

Jeg tilbyder story konsulting, speaking & workshops
til både private og professionelle. 

Story Coaching & Speaking - til skribenter, fotografer, kreative, professionelle, virksomheder, skoler der har brug for og lyst til at skabe fortællinger, der rører, transformerer og inspirerer os, måske får os til at handle.

Din personlige narrativ - til dem der er tiltrukket af den transformative kraft i den biografiske fortælling og har brug hjælp til at opdage den røde tråd i dit liv, omskrive din historie, finde din autentiske stemme, gøre det usynlige synlig og levende, og udtrykke din indre sandhed. Vi arbejder med embodied lederskab, indre sansning og ubevidst visdom. 

Stories in motion - hvad med vores fælles historie? hvad når vores fortællinger falder fra hinanden? Salons and workshops om de nye historier der vokser i ruinerne af kaotisk verden i hastig forandring. verden. Hvilke historier skal informere den verden, det liv, vi skaber nu. Hvilke historier kan vi give slip på. Hvad sker der når vi mødes i et story-frit rum og begynder at lytte nærmere? (more info soon). 

Story-doctoring, re-authoring, creative rites of passage.

Det er bare svært at sige på dansk, hør selv: historie-doktor, om-skrivning, kreative riter!
Håber nedenstående vil forklare begreberne lidt nærmere.

Som forfatter, fotograf, foredragsholder og producent, har jeg fortalt og formidlet historier og ideer i mange år i både ord, billeder, video og speaking. Min coaching er funderet i forståelse af fortællingen som en rejse der leder til ny erkendelse og forandring, og den kreative proces, som en slags rite eller rejse i sig selv. Det vil sige både personen i din fortælling og dig selv kommer ud på en helterejse.

Jeg vil introducere dig til (forholdet mellem) historiens struktur og kerneelementer, teknikker, helterejsen cyklus og hjælpe med at definere de centrale karakterer, konfliktlinier, og dit point of view. Med min erfaring i den indre og ydre kreative process fra ide til slutproduktet (og overspringshandlinger), kan jeg hjælpe dig med at finde klarhed, dramatisk effekt, følelsesmæssig autencitet og adgang til dit kreative ubevidste og intuition. Jeg kan også hjælper dig med din stemme, bevidsthed om din særlige arbejdsproces og rytme, og hvordan du kan lade historien arbejde i og for dig, og vise sig.

Vi vil løsne de kreative knuder, opdage den røde tråd i dit projekt eller formål, finde brugbare metaforer og sikre os at den tematiske tråd trækkes gennem hele værket, selvfølgelig med den transformative bue for øje. Det er min erfaring ethvert kreativt projekt har en indre logik eller intelligens, som vil influere projektets eller fortællingens form.

Jeg ved at den kreative proces kalder på alt du har i dig, intellektuelt, psykologisk, spirituelt, teknisk, men også at den har kraft til at heale, transformere og empower (styrke) dig og din gruppe. 

Sådan arbejder vi sammen.

Intense deep-dives er en af mine spids-kompetencer og det vil glæde mig at give dig og dit projekt min fulde opmærksomhed. Du får hele mig og alt hvad jeg har lært og kan. Uanset om du er i begyndelse eller slutningen af et projekt kan jeg træde ind, som din liaison, muse, støtte. Jeg skaber et trygt rum for din proces, således magi og muserne kan indefinde og opstå. 

Jeg kommer med 25 års pratisk projekt-erfaring og redskaber fra forskellige områder, fx. organisations- og lokaludvikling, uddannelse og iværksætteri, film, digital storytelling, fotografi, skrivning, bog produktion og lancering, PR, personlig lederskabscoaching mv. 

Har du brug for hands-on projektstyring og udarbejdelse af indhold, hjælp til at skabe et overblik og landkort over dit projekts infrastruktur og udarbejdelse af strategiske eksekveringsplaner, mv. så er det også muligt.

Afhængigt af dit projekt eller din situation, kan vi arbejde på forskellige måder: 
Timebasis, 3 timers intense, 3-dages deep-dive retreats, 3-måneders forløb.

Når jeg kender til dine behov, drømme og mål, skræddersyer jeg din session eller dit program derefter.

Selve arbejdet vil være et mix af livsfilosofiske samtaler, redskabssnakke, undervisning, læsning, feedback, coaching, opgaver, brainstorming, mapping, bevægelse - for at få adgang til med din indre sanselige perception og visdom. Jeg beder om din fulde dedikation, mod til at blive set og hørt, og villighed til at følge dit projekt til dørs. Kun seriøse henvendelser, tak.

Handling skaber forvandling. Lad os løsne dine kreative knuder, frigøre din skaberkraft og sætte dig op for story-success.

Email for en kort uforpligtende konsultation og priser: lone@lonemorch.com

* .  * .  * 

At Lone er i stand til at bruge kameraet som et spejl for sjælen er allerede kendt og offentlig fejret, men hun er også exceptionel til at bruge hendes dybe tilstedeværelse til at holde et kærligt rum, hvori din essentielle skønhed og udfordringer kan blive eksponeret og undersøgt. Jeg har endnu ikke oplevet at blive set gennem Lones kamera, men jeg er blevet velsignet at hendes intense blik og hjælp til at se mig selv, mit væsen i helt nyt lys – og det er føltes meget nøgent end nøgenheden selv. Udover Lones stærke sort hvide billeder er hendes sande genius evnen til at kaste lys over livets mange subtile grå nuancer! –Dr. David Martin, Founder af M•CAM, Inc., Breathing Enterprise + the award-winning film Future Dreaming. 

Med hendes ord og øjne skaber Lone verdener vi alle sammen drømmer om at leve i, og kalder på vores indre eventyrer til at favne livets vidunderlige nuancer og paradokser. Hun giver os mod til at blive helte og heltinder i vores egne liv. Og frigøre os fra historier og kasser som holder os fanget og ude af stand til at leve, elske og udtrykke os selv, frit, autentisk. Gennem kunst, kærlighed og sandhed evner hun at se og oversætte håbet om en smukkere, mere levende verden – for den enkelte og for os alle – til noget konkret, synligt, værdigt. –Kristine Skjoldborg Stammer