Foredrag & Saloner

Jeg kommer gerne og taler til din organisation, virksomhed, gruppe, klasse, bogklub, mv. Mine taler er intime, inspirerende og frigørende. Jeg taler både på engelsk og dansk. Vi kan designe foredraget til din gruppe. Relevant for kvinder og mænd , unge og ældre. Varighed 2 x 45 min. 

Med udgangspunkt i mit globale liv som self-made kvinde, kunstfotograf, forfatter og kreativ sjæl, anekdoter fra mine personlige og professionelle erfaringer, samt min bøger og foto projekter, tilbyder jeg følgende temaer: 

Mere info om temaer på vej... 

Host en Privat Salon

Har du lyst til at hoste en privat salon for dine venner, loge eller gruppe?  Oplevelsen er mere intim og interaktiv. Jeg skaber for eksempel en process og/eller ritual omkring salonen's tema og kommer med et inspirerende oplæg på ca. 30+ minutter, hvorefter der kan stilles spørgsmål og vi dele erfaringer og indsigter med hinanden. Vi tilpasser temaet til din gruppe. En salon varer 2.5 timer, et dags-seminar 6 timer.  En weekend retreat fra fredag aften til søndag eftermiddag. Ring eller skriv og lad os tale om hvad jeg kan tilbyde, dine ideer og så skræddersyer noget til din gruppe. 

 

Udtalelser

Folkevirke Himmerland, Farsø hotel Februar 2015

Et af årets absolut bedste foredrag - der gjorde en forskel - var med Cand. Scient. Adm. Lone Mørch, San Francisco, nu i Danmark. Emnet var rejsen til frihed - en indre og ydre rejse gennem Europa, Asien og USA. Vi fik indblik i et liv der har givet en dyb personlig frihed og en forståelse for kulturens indflydelse på kvindelig identitet. Hun holdt vores opmærksomhed hele vejen, vi blev grebet af hendes blide måde at fortælle om livet i Tibet, om forskellen mellem de forskellige landes kulturer, og hendes danske identitet, den kunne hun ikke løbe sig fra. Trods hendes liv har været blod, sved og tårer, fremstår hun som et glad, lysende menneske der tror på og hviler i sig. Lone gav os en oplevelse og en viden om hendes gode og stærke holdninger til livets mange facetter. Foredraget henvender sig til to generationer. Det var en eftermiddag, hvor livet gik op i en højere enhed. Jeg var ikke helt den samme efter foredraget.  ~ Karen Pihlkjær, Formand, Folkevirke Vesthimmerland

KVINDELOGEN, Soulhouse, København, 29. April 2016

Lone Mørch inspirerer og inviterer til at se det smukke, det nuancerede og endnu usete med sit foredrag "Kvinde se dig selv". Hun formidler autentisk, levende og nærværende. Med billeder og ord sætter hun kvinden og kvindens selvbillede i et indspirerende og motiverende nyt lys.~ Kvindelogen ved Amanda Lagoni og Mie Molkte, SoulHouse.

TANTALIZING TRAVEL TALES, Mill Valley Public Library, USA, 3. November, 2015

Lone oser af det guddommelige og feminine. Hendes publikum var begejstret, unge og gamle, mænd og kvinder, alle lappede de hendes henrivende fortælling om vandrelyst og længsel i sig. ~ Jayme Moye, journalist, “Travel Writer of 2014” American Travel Journalists Association. 

KVINDERNES UGE, Horsens ByTorv, May 6, 2016

Lone Mørch fortæller levende og bevægende om at finde kvindens indre væsen foran et kamera og om hvordan kvinder i alle aldre kan genfinde deres krop, kraft og sensualitet. ~ Tanja Fievé Eskesen

Vi havde besøg af Lone i forbindelse med vores Q-week i Horsens. Lones åbenhjertige foredrag om hendes arbejde med at fotografere kvinder fra hele verdenen var dybt fascinerende. At høre alle disse forskellige kvinders fortællinger samt at se dem komme ud via smukke og autentiske fotos var meget spændende. Den rejse som Lone starter, når hun møder en ny kvinde – var givende og grænseoverskridende, både for Lone, kvinden, og nu også for os, der fik lov at lytte og se med. Det at turde at tage springet og få taget billeder og virkelig se sig selv, var sådan en øjenåbner for mig. Dejligt livsbekræftende og smukt foredrag. Birgit Fogh Kofoed, bytorvHORSENS.